28 juli

Where the action is – Backyard Babies, Hellacopters, Millencolin, TSOOL

  • Datum: fredag 28 juli, 2006
  • Tid: Entrén öppnar 17:00
  • Inträde: 325 kr på förköp. 400 kr vid entrén.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Telia i samarbete med Luger & Ema Telstar presenterar WHERE THE ACTION IS 2006 Huskvarna Folkets Park Fredag 28 Juli BACKYARD BABIES THE HELLACOPTERS MILLENCOLIN THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES Sveriges största rockfest på hjul är i år större, bättre och med en uppsättning i en klass för sig! Where The Action Is för samman…

Telia i samarbete med Luger & Ema Telstar presenterar

WHERE THE ACTION IS 2006

Huskvarna Folkets Park
Fredag 28 Juli

BACKYARD BABIES
THE HELLACOPTERS
MILLENCOLIN
THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES

Sveriges största rockfest på hjul är i år större, bättre och med en uppsättning i en klass för sig!

Where The Action Is för samman gräddan av gräddan och kommer att sätta Sommar-Sverige i gungning med ett minst sagt namnkunnigt gäng kamrater.

Det är inte vilka polare som helst vi snackar om utan Sveriges absoluta rockelit; Backyard Babies, The Hellacopters, Millencolin och The Soundtrack of Our Lives och utöver detta så blir det även ett spännande öppningsband.

”I åratal av s.k. ”Rocktåg” får nu Sverige ett riktigt rocktåg. Sorry Ledin. Du sitter på en 2:a klass på länståget, när Sverige äntligen fått sitt eget Bullet-train.” – Dregen, Backyard Babies.

Inget av banden kräver någon närmare presentation, om du inte bott under en sten i femton år, vill säga. Tillsammans och var för sig har de gjort Sverige till ett land att räkna med i rockvärlden. De har alla lyckats med konststycket att leverera enastående plattor, få grammisar, guldskivor och samtidigt turnera kors och tvärs över jordklotet. Backyard Babies turnerar just nu med sin nya skiva (där de har samarbetat med Nicke Andersson från Hellacopters.) ”People like people like people like us” som släpptes 12 april.

Detta är Millencolins och Hellacopters enda spelningar inom landets gränser i sommar, så om du vill uppleva Sveriges allra bästa rockmusik live på hemmaplan i år, får du bara en chans – Where The Action Is 2006!

”Vi är otroligt peppade inför turnén! Vi har inte gjort någon sommar-Sverigeturné sedan mitten av nittiotalet. De andra banden känner vi väl sedan länge, men har aldrig turnerat tillsammans med dem, så det blir ett grymt paket! ” – Erik Ohlsson, Millencolin

Det kommer att bjudas på action i ordets bästa bemärkelse! Det blir garanterat en upplevelse utöver det vanliga och en fest ingen får missa!

BILJETTINFORMATION

Biljetter köps via Biljett Direkt/ Ticnet 077-1707070 www.ticnet.se (BiljettDirekt Ticnet säljs via alla Ticnet och ATG-ombud i hela landet) Biljettpriset är 325 kr på förköp. (400 kr vid entrén). Det lönar sig alltså att köpa förköp. Fri entré för barn under 12 år. Lokal bilj.förs – Megahertz city, Biblioteken Huskvarna och Jönköping, Turistbyrån, Teaterhörnan. Lokal bilj.bokn: 036-12 95 00.

Missar du det här får du skylla dig själv!

Tider:

17:00 – Entrén öppnar
18:00 – Rövsvett – punkband från Tranås
19:00 – The Hellacopters
20:30 – The Soundtrack Of Our Lives
22:00 – Millencolin
23:30 – Backyard Babies
01:00 – Parken stänger

Ingen åldersgräns. 18 år i pubområdet.