17 augusti

VERONICA MAGGIO + OSKAR LINNROS

Högt biljettryck
  • Datum: lördag 17 augusti
  • Tid: Entrén öppnar kl 18:00
  • Inträde: 550 kr + serviceavgift 45 kr
  • Scen: Stora utomhusscenen
  • Åldersgräns: Ingen åldersgräns. 18 år i baren.
  • Köp biljett
 

Högt biljettryck!

Två av Sveriges absolut mest välrenommerade artister slår sig samman för en gemensam konsertkväll i Huskvarna Folkets Park 17 augusti! 

Veronica Maggio och Oskar Linnros är två av landets främsta liveakter och kommer kvällen till ära spela varsitt fullt set efter varandra. Det här är första gången dessa två artister ger en gemensam konsertkväll av detta slag och att det blir en oförglömlig afton råder det ingen tvekan om. Biljetterna släpps till försäljning fredag 29 mars kl 09:00 denna länken.

Veronica Maggio har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna (flera gånger om till och med) och nått otroliga kommersiella framgångar med sina fem kritikerrosade album. Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut största artister och det är ingen hemlighet att hon är vårt lands livedrottning. Veronica släppte ”Kurt Cobain” i fredags, som är den första singeln från det kommande albumet.

När Oskar Linnros släppte sin debut ”Vilja Bli” 2010 var många överens om att ett paradigmskifte stod för dörren; popmusik på svenska skulle aldrig bli densamma igen. Profetiorna visade sig vara träffsäkra och arvet från Linnros hybrid av pop, soul och dagboksnära texter på svenska går idag att höra överallt. Senaste albumet  – platinasäljande ”Väntar på en ängel” –  togs emot som ett av 2017 års bästa svenska släpp och nominerades bland annat till ”Årets pop” på Grammisgalan och ”Årets pop” och ”Årets artist” på P3 Guld. Oskar Linnros har gång på gång bevisat att han är en av vår tids främsta skildrare, både på skiva och på scen, och med några av landets främsta musiker och en svårslagen produktion i ryggen blir den unika konsertkvällen i Folkets Park en som sent kommer att glömmas bort.

HOTELLPAKET

Vi har i samarbete med John Bauer Hotell ett väldigt förmånligt hotellpaket inkl biljett, hotellrum & frukost.
Mer info hittar du på John Bauer Hotells hemsida