21 augusti

Uggla, Miss Li, Petter

  • Datum: lördag 21 augusti, 2021
  • Tid: Entrén öppnar 17:30. Konsertstart 19:00.
  • Inträde: 650 kr + serviceavg
  • Scen: Stora utomhusscenen
  • Åldersgräns: 13 år på konserterna (18 år i barområdet)
  • Köp biljett
 

Vi ses 2021!

Obs! Nytt datum 21 aug 2021 – köpt biljett gäller till det nya datumet.

Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år.Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. Nu är det klart att de åker ut på en turné i sommar med start i Stockholm den 2 juli. Biljetterna släpps fredagen den 7 februari kl. 10.00.-

– Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland förra året och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, hälsar Miss Li.
I höstas firade Så mycket bättre 10 år genom att bjuda tillbaka välkända artister från tidigare säsonger och med Petter, Miss Li och Magnus Uggla i spetsen blev det såklart ännu en succé. I sommar sluter trion upp igen och ger sig ut på sommarturné.

-Det kommer bli en episk turnésommar med värme, drag och handsprit, fortsätter Petter. Turnén startar på Skansen i Stockholm den 2 juli och fortsätter därefter vidare ut i Sommarsverige och stannar till i Vadstena, på Öland, Varberg, Rättvik, Helsingborg, Huskvarna, Göteborg, Piteå, Skövde och Uppsala.

-Det var tre år sen sist och jag är sjukt rastlös, avslutar Magnus Uggla.

Biljetterna släpps den 7 februari kl. 10.00.

Kort om Miss Li

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister och i höstas gjorde hon supersuccé i Så mycket bättre.Just nu jobbar Miss Li–tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson–flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister–men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen under en egen turné som i stort sett redan är utsåld.

Kort om Petter

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné–”En kväll med Petter”–en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där publiken tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester

Kort om Magnus Uggla

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Ugglas jälv. Det var tre år sedan Uggla senast var ute på sommarturné, så nu är det hög tid att åka ut på vägarna igen.

————————————————————————-

Ståplatser
Detta är en konsert med onumrerade ståplatser.

Rullstolsbiljetter
En ledsagare ingår i rullstolsbiljetten. Rullstolsplatser & ledsagare sitter till höger om scenen, bredvid Teaterladan, markerade platser. Bokas på Ticketmaster.se, Ticketmasters kundtjänst 077- 170 70 70 eller hos Ticketmasterombud.

Paraplyinfo
Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Mat & dryck
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast/burk) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering med öl- och vinrättigheter på området. 18-årsgräns i baromorådet.

Uthämtning av biljetter
Det kommer inte finnas biljettkassa eller möjlighet att hämta ut biljetter på konsertområdet. Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen, men vi rekommenderar att man skriver ut biljetten i händelse av tekniska problem.

Stolar & pallar
Av säkerhetsskäl får man inte ta med sig egna stolar eller pallar in på konsertområdet, filtar går bra, då får man sätta sig bakom publikmassan.

Åldersgräns
Man måste vara 13 år eller över för att få tillträde till konsertområdet, detta pga. av ljudnivåer, och 13-årsgränsen gäller även om barnet har hörselkåpor.

Kommunikationer & parkering:
Huskvarna tågstation ligger ca 50 meter från Folkets Park, det tar ex.vis 6 min fr Jönköpings resecentrum till Huskvarna station, 7 minuter från Tenhult eller 25 min från Nässjö. Buss 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Buss och tågtider: www.jlt.se (Närmast Folkets Park: Tåg: Huskvarna Station, buss: Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Kungsporten)
Utöver ordinarie bussturer har JLT satt in extra bussar som går strax utanför huvudentrén efter avslutad konsert.
Parkering: ca 700 fria parkeringsplatser runt om hela Folkets Park.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

HOTELLPAKET

Hotellpaket i samarbete med John Bauer Hotell mer info här: www.johnbauer.se