27 oktober

TJUVJAKT + support: Skogsfönk – UTSÅLT!

Utsålt!
  • Datum: fredag 27 oktober, 2017
  • Inträde: UTSÅLT!
  • Scen: Teaterladan (inomhus)
  • Åldersgräns: Ingen åldersgräns. 18 år i baren.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Folkets Park! Entrén öppnar kl 19:30 Skogsfönk 20:00 Tjuvjakt 20:30 Konserten är slut ca 21:15. Huvudentrén öppnar kl 19:30. Här lämnar du din biljett eller visar qr-koden i mobilen. ROTUNDAN / Serveringen öppnar kl 19:30 I denna lokalen: bar / servering PARKETTEN / WC / Garderob öppnar kl 19:30 WC & Garderob en trappa ner. Garderob 20 kr, swish eller…

Välkommen till Folkets Park!

Entrén öppnar kl 19:30
Skogsfönk 20:00
Tjuvjakt 20:30
Konserten är slut ca 21:15.

Huvudentrén öppnar kl 19:30.
Här lämnar du din biljett eller visar qr-koden i mobilen.

ROTUNDAN / Serveringen öppnar kl 19:30
I denna lokalen: bar / servering

PARKETTEN / WC / Garderob öppnar kl 19:30
WC & Garderob en trappa ner.
Garderob 20 kr, swish eller kontanter. Obs! Tänk på att Teaterladan är i en annan byggnad, från 1934, det är kallt i början på kvällen men blir snabbt varmt när den fylls.
Behåll gärna ytterkläderna på.

TEATERLADAN öppnar ca kl 19:30.
Det är här inne konserterna är.
Det är onumrerade ståplatser.
Skogsfönk 20:00
Tjuvjakt 20:30

Övrig info:

Det finns 700 st fria parkeringsplatser runt om parken, det går bra att parkera gratis även vid gymnasiets parkeringar under kvällstid. Kommer du med buss eller tåg är det gångavstånd till entrén.

Teaterladan är en kulturbyggnad från 1934. Lokalen blir varmare eller kallare efter väderlek och antalet besökare spelar också roll.

Grymt välkomna!

Efter succén med albumet ”Välkommen till Mångata” har hiphop-kollektivet Tjuvjakt under 2016 bemötts av en allt större och bredare publik på festivaler och klubbar runt om i landet.

Tjuvjakt lever inte upp till klichébilderna. Deras hiphop karakteriseras av charm, påhittighet och en livsbejakande mentalitet: en vilja att vara konstruktiv och uppmuntra det som är bra, snarare än dissa det som är dåligt. Detta, i kombination med sköna beats och en allestädes närvarande humor, gör dem till en frisk fläkt i svenskt musikliv.

Med över 60 miljoner streams på Spotify och över 50 spelningar under 2016 har Tjuvjakt idag vuxit till en av Sveriges största hiphopakter.

Tjuvjakt’s singel ”Tårarna i halsen” är en av sommarens stora hits.
Med singeln “Tårarna i halsen” vill vi fånga känslan av att vara ung och olyckligt kär, eller att helt enkelt inte veta hur man ska förhålla sig till sina känslor. Vi ville göra något annorlunda genom att beskriva temat på ett så ärligt sätt som möjligt. “Vem sa att killar inte gråter?” som refrängen lyder, är ett tydligt exempel på budskapet: Det är okej att visa sig svag.


Support

Skogsfönk
https://youtu.be/TRpD_yojh_Q

Kunglig hovleverantör av funk!
Skogsfönk mår som bäst när de spelar live. Det gör publiken också!
De bjuder alltid på en tight show fylld med spex och rytmer att släppa loss till.
Kom och njut av tidlösa klassiker och svängigt osläppt material.

Arrivederci!