31 oktober

Sonata Arctica – UTSÅLT !

  • Datum: fredag 31 oktober, 2008
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Teaterladan (inomhus) Sonata Arctica (FIN) Support: Vanishing Point (AUS) + SkyRide Entrén öppnar: 19:30 SkyRide: 20:00 Vanishing Point: 20:50 ca Sonata Arctica: 22:00 ca 18 år i baren som denna kvällen är i Rotundan, den runda byggnaden bredvid konsertlokalen Teaterladan. 2 st hårdrocks-Dj’s i baren: Micke o Miggo. Baren öppnar kl 19:30. Finska Sonata Arctica,…

Teaterladan (inomhus)

Sonata Arctica (FIN)
Support: Vanishing Point (AUS) + SkyRide

Entrén öppnar: 19:30
SkyRide: 20:00
Vanishing Point: 20:50 ca
Sonata Arctica: 22:00 ca

18 år i baren som denna kvällen är i Rotundan, den runda byggnaden bredvid konsertlokalen Teaterladan. 2 st hårdrocks-Dj’s i baren: Micke o Miggo. Baren öppnar kl 19:30.

Finska Sonata Arctica, ett av hårdrocksvärldens allra största akter när det kommer till melodiös hårdrock är tillbaka på svensk mark i höst med två spelningar, Huskvarna och Stockholm.

Sist det begav sig var i höstas då de besökte Sverige inför nästintill utsålda hus, då med sin nya skiva ”Unia” (finska ordet för ”drömmar”) som släpptes i slutet på maj 2007 och som gick rakt in på den finska albumlistans 1:a plats och resulterade i ytterligare ett guldsäljande album för Sonata Arctica, det fjärde (!) i ordningen. Sonata Arctica bildades 1996 i den finska staden Kemi och har under de senaste tio åren nått enorm framgång internationellt vilket har bidragit till att de numera räknas till ett av de allra största power metal banden i världen och är ytterligare ett bevis på den enorma kraften inom finsk hårdrocksexport. Missa inte att ta tillvara på detta unika tillfälle.

Support:
Vanishing Point från Australien – ett band som verkligen är på gång att ta det riktigt stora klivet – bl a var dom nu i år förband till Iron Maiden och Helloween.

http://www.vanishing-point.com.au/

SkyRide från Falun öppnar kvällen:
http://www.myspace.com/skyridetheband

Sonata Arctica (FIN):
http://www.sonataarctica.info/site07/
hör här: http://www.myspace.com/sonataarctica

Vanishing Point (AUS):
http://www.vanishing-point.com.au/
hör här: http://www.myspace.com/vanishingpointofficial