12 augusti

SÄKERT! + support: La Lusid (utsålt!)

Utsålt!
  • Datum: söndag 12 augusti, 2018
  • Tid: Entrén öppnar kl 16:30. La Lusid ca 17:00. Säkert! ca 17:45.
  • Inträde: 350 kr + serviceavgift.
  • Scen: Teaterladan (inomhus). Onumrerade sittplatser.
  • Åldersgräns: Ingen åldersgräns.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Det är med mycket värme, kärlek & glädje vi välkomnar Säkert!

Förra årets sommarsuccé är tillbaka: Soft Sundays i Teaterladan.

Vi är oerhört glada över att kunna presentera Säkert! – intimt i Teaterladan, med endast 300 st sittplatser.

Det är få svenska artister som berör lika starkt som Annika Norlin. Vilken sommar vi har att se fram emot!

” Hennes röst är försiktig och liksom noggrann. Ibland nästan viskar hon, och jag spetsar öronen. Jag vill höra mer, att hon ska berätta mer. Annika Norlin är i världsklass när det kommer till melankoli, sånt som hugger hårt i magen. Men hon har också en känsla för humor.” // Tali da Silva, Kulturnytt SR P1

 Låtarna handlar om att prata med folk, att inte vilja prata med folk, att vara rädd för folk, att sova bredvid folk, att ligga med folk, att känna sig nära folk, att inte känna sig nära folk. Att det blir vår och att bli äldre och att få kids och gå på Grammisgalan.” Annika Norlin


Support: La Lusid

La Lusid, som släppte ett radband av glimrande singlar under 2017, börjar nu närma sig ett efterlängtat debutalbum. Senaste släppen, ”Årsta Brygga” och ”Empty Bones”, blev snabbt favoriter hos P3 Musikguiden och hos musikbloggar runtom i världen. Bandet spelade på Popagandas förfest, Where’s The Music och ett fullsatt Debaser Strand, parallellt med topplaceringar på Spotify Viral och Studentradiolistan.

Nya singeln ”Safe & Sound” cementerar bilden av bandet som ett av årets mest intressanta albumdebutanter. La Lusid rör sig sömlöst mellan genrer och språk, det kommande albumet innehåller låtar på båda språken, och är lika mycket introvert som extrovert.

– Vi har släppt på skärpet lite och har lyssnat mer efter var låten vill någonstans, vi vet tydligt var vi har vår grund, men vi har experimenterat med nya ljudbilder. Samma melodispråk men i lite olika kläder.

”Safe & Sound” är, liksom alla bandets släpp så här långt, inspelad, mixad, och producerad av bandet självt, i den studio som dom driver och kallar Spökhuset.

– Vi har inte alltid en klar bild av hur allt ska låta. Därför har vi lagt mer tid på att testa oss fram i studion för att upptäcka vad som funkar och vad som inte funkar vilket i sin tur kan leda till (för oss) nya sound eller inspelningsmetoder.

Med eftertänksam, intelligent pop och smarta arrangemang har La Lusid mutat in en egen plats i alla hjärtan som slår för det som verkligen känns.

”Safe & Sound” finns ute på alla digitala plattformar och La Lusids debutalbum släpps under hösten.