10 december

Punkafton !!! INSTÄLLT !!!!!

  • Datum: lördag 10 december, 2005
  • Tid: Entrén öppnar 18:30
  • Inträde: 120 kr på förköp. Vid entrén: 160 kr
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Punkafton !!! – Obs!!! INSTÄLLT !!! P g a för dålig biljettförsäljning väljer vi att ställa in lördagens punkafton med bl a Randy. Eftersom vi vill göra så bra arrangemang som möjligt och känner att vi inte kan göra den här kvällen rättvisa eftersom Teaterladan har en kapacitet på 700 personer och vi hade t…

Punkafton !!! – Obs!!! INSTÄLLT !!!

P g a för dålig biljettförsäljning väljer vi att ställa in lördagens punkafton med bl a Randy.
Eftersom vi vill göra så bra arrangemang som möjligt och känner att vi inte kan göra den här kvällen rättvisa eftersom Teaterladan har en kapacitet på 700 personer och vi hade t o m idag inte sålt mer än 32 st biljetter och 7 st reserverade, så väljer vi att ställa in.
Med normal försäljning dom 2 sista dagarna och biljettförsäljning på dörren, så talar all statistik och erfarenhet vi har att jämföra med – att det inte skulle kommit tillräckligt med folk för att det skulle bli en tillräckligt bra tillställning.
Vi ställer inte främst in av ekonomiska skäl – däremot tycker vi att det är viktigt att göra så bra arrangemang som möjligt.
Detta är första gången vi ställer in ett arrangemang, vi hoppas det blir den sista gången.
Ni som har köpt biljetter återlöser dessa där ni köpte biljetten. Vi betalar tillbaka hela summan, även förköpsavgiften.