05 april

MARES – UTSÅLT!

Utsålt!
  • Datum: fredag 5 april, 2019
  • Tid: Entrén öppnar 19:00. Nadja Evelina: 19:30. Mares: 20:15.
  • Inträde: 250 kr + serviceavgift
  • Scen: Teaterladan (inomhus)
  • Åldersgräns: Ingen åldersgräns. 18 år i baren.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Mares kommer till Huskvarna och det är utsålt sedan länge!

Servering och merch är i Rotundan fr o m kl 18:45. Konserterna är i Teaterladan, vi scannar biljetterna i Teaterladan. Garderob och WC i huvudbyggnaden (Parketten). Garderoben kostar 20 kr, swish eller cash! Du behöver inte hänga av dig om du inte vill.
 
Tips: tänk på miljön, åk gärna tåg hit, om du har möjlighet. Det tar 6 min från resecentrum i Jönköping och tåget stannar direkt utanför Folkets Park!
 
Tider:
Entrén Teaterladan öppnar 19:00
Nadja Evelina: 19:30
Mares: 20:15
konserten med Mares håller på ca en timme.

Succébandet från Uppsala erövrade svenska hjärtan i somras under deras 34 stopp långa turné. Efter publikrekordet på Gröna Lund i juni följde fler publikhav fyllda till brädden. Framgångarna gav bandet en nominering till Årets Genombrott under Rockbjörnen i slutet av sommaren. Nu är de äntligen tillbaks med ny musik och dom avslutar vårens turné i Huskvarna!

Mares fick sitt stora genombrott när de i somras slog publikrekordet på Gröna Lunds lilla scen. Med över 5.000 personer i publiken tvingades parken spärra av området kring scenen och begränsa insläppet.
Sedan debuten 2015 har bandet sålt guld och platina på samtliga singlar och det senaste släppet “Epos No. 1” fick rotation på P3.
Nu följs succén upp med ännu mer ny musik och till våren kommer äntligen debutalbumet med tillhörande turné. Vårt första smakprov är den nya singeln ”Sjutton” – ett svar på förebilden och tillika Uppsala-ikonen Veronica Maggios låt “17 år”.
Bandet själva säger att det kommer bli det bästa hittills:
– Vi har aldrig i våra liv varit så redo på att åka ut på turné som nu. Efter att ha spenderat varje ljus timme i en mörk studio så kan vi inte tänka oss något bättre än att få komma ut och spela den bästa musiken vi hittills har skrivit. Överlev vintern så ses vi i vår.