16 augusti

Lars Winnerbäck, m.fl.

  • Datum: lördag 16 augusti, 2008
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Entrén öppnar kl: 17:00 Cissi & Nour och Maud: 18:00 Emil Jensen: 18:45 Sofia Karlsson: 19:30 Miss Li: 20:15 Lars Winnerbäck: 21:00 Obs! Det är förbjudet att ta med glasflaskor, alkohol, paraplyer, husdjur, vapen, fyrverkerier, inspelningsutrustning och videokameror. Vanlig kamera är tillåtet, även systemkamera. ————————- Turnén utökas med ytterligare en scen och dessutom följer det…

Entrén öppnar kl: 17:00
Cissi & Nour och Maud: 18:00
Emil Jensen: 18:45
Sofia Karlsson: 19:30
Miss Li: 20:15
Lars Winnerbäck: 21:00

Obs! Det är förbjudet att ta med glasflaskor, alkohol, paraplyer, husdjur, vapen, fyrverkerier, inspelningsutrustning och videokameror.
Vanlig kamera är tillåtet, även systemkamera.

————————-

Turnén utökas med ytterligare en scen och dessutom följer det med mysiga caféer, matserveringar, öl- och vinbar, skivaffär och en del annat för att göra det så trevligt som möjligt för publiken.

På scen 2 som presenteras av Riksteatern framträder/medverkar Miss Li, Emil Jensen och den kritikerrosade föreställningen ”Almost like boys” med Cissi, Nour & Maud. På denna scen kommer det att bjudas på både humor, kloka ord och den vackraste musiken. Humor, politisk spetsfundighet och spoken word kan vara lika mycket rock’n’roll som en elgitarr.

Scen 1 är vår stora utomhusscen där Lars Winnerbäck och Sofia Karlsson uppträder.

Förutom artisterna har Lars Winnerbäck också bjudit med Amnesty som den enda samarbetspartnern. Med andra ord, publiken slipper en massa sponsorreklam och får det de kommit dit för: en riktigt genomarbetad helhet och en rad bra artister på två olika scener samt ett tänkvärt budskap.

Lite andra nyheter är också att det kommer att finnas fansbussar som går mellan konserterna samt att man kan köpa en turnébiljett som gäller som entré till hela turnén. Mer information om allt sådant finns på http://www.winnerback.se där man i höger kolumnen klickar sig vidare till ”Allt om sommarturnén 2008”. Där finns också all biljettinformation och annat praktiskt.

Biljetter, 350 kr + serviceavgift, kan köpas hos alla sedvanliga biljettåterförsäljare: Biblioteken Huskvarna och Jönköping, Turistbyrån, Carlings (city + A6), lokal bokn.tel: 036-12 95 00 eller alla ATG-ombud 077-170 70 70, samt på nätet via http://www.ticnet.se
Barnbiljett kostar 5 kr + serviceavgift (dvs 15 kr totalt). Barnbiljett gäller för barn t o m 12 år i målsmans sällskap.
Biljetter finns även att köpa i entrén för: 375 kr.