19 augusti

KAPTEN RÖD

  • Datum: lördag 19 augusti, 2017
  • Tid: Entrén öppnar kl 18
  • Inträde: 100 kr
  • Scen: Stora utomhusscenen
  • Åldersgräns: Ingen åldersgräns. 18 år i baren.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Högt biljettryck till Kapten Röd!

HUNDRALAPPEN är en rikstäckande turné i samarbete med Programbolaget och precis som namnet antyder så kommer alla biljetter kosta endast 100kr!

Konceptet till HUNDRALAPPEN föddes ur Kapten Röds önskan att nå ut till så många som möjligt av sin publik. Under årens lopp är det just lyssnarna och publikens stöd som fått honom att återvända till musiken – insikten att hans lyssnarskara sträcker sig över alla samhällsklasser, ideologier och platser runtom i landet blev själva grunden som turnén sedan formades efter.

”- Min vision med HUNDRALAPPEN är att så många som möjligt ska kunna komma på mina spelningar, oavsett storlek på plånboken.” säger Kapten Röd själv.

Genom ett unikt samarbete med Programbolaget har HUNDRALAPPEN lyckats ta sig från idéstadiet till den nu 11 datum starka turné som går av stapeln i Malmö den 17e juni med stor avslutning på hemmaplan i Göteborg den 9e september!
Kapten Röd är aktuell med låten samt musikvideon Över Min Döda –  Utöver turnédatumen så spelar även Kapten Röd på utvalda festivaler och alla sommarens speldatum går att finna på kaptenrod.se – Där även förköp till alla turnéstopp går att köpa.