07 november

Kalas Soundsystem

  • Datum: fredag 7 november, 2003
  • Tid: 21-01 - Parketten
  • Inträde: 100,00 kr
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Ända sedan starten 1997 har det funnits förslag, uppslag och idéer kring att göra en klubbvariant av Kalas vintertid. Antingen har det inte funnits tid eller så har helt enkelt idéerna varit för dåliga. Kalas gjorde under sina första år seriösa försök att integrera dansgolv på spelplatserna. Detta visade sig ha varierade resultat. I vissa…

Ända sedan starten 1997 har det funnits förslag, uppslag och idéer kring att göra en klubbvariant av Kalas vintertid. Antingen har det inte funnits tid eller så har helt enkelt idéerna varit för dåliga. Kalas gjorde under sina första år seriösa försök att integrera dansgolv på spelplatserna. Detta visade sig ha varierade resultat. I vissa städer fungerade konceptet fantastiskt. I andra städer var det mindre lyckat. Därför har Kalas de senaste åren koncentrerat sig på att göra planerade efterfester på väl fungerande klubbar i de städer som sommarturnén besökt.

Nu har vi äntligen lyckats mobilisera krafter och kan presentera en klubbturné under namnet Kalas Soundsystem som kommer att gå som en signalfärgad ångvält genom ett vintermörkt Sverige. Tre inflytelserika musikpersonligheter, i Kalas anda, kommer att ta plats bakom skivspelarna:

Dregen (Backyard Babies)
Martin Sköld (Kent)
Amir (Infinite Mass)

(Källa: unitedstage.se)