28 juli

Hur långt når Alfons ?

  • Datum: torsdag 28 juli, 2011
  • Tid: 17:00:00
  • Inträde: 60 kr. (Förköp: 50 kr + serviceavgift 10 kr) Vid entrén: 60 kr
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Kultur Jönköpings Kommun presenterar: Var tar Alfons slut? Är han bara sin kropp eller är han också de spår han lämnar? Alfons funderar på sitt alldeles egna och finurliga sätt och hans tankar hittar inget slut. En alldeles underbar liten föreställning med alla barns favorit – Alfons Åberg. Föreställningen hade premiär i december 2010 på…

Kultur Jönköpings Kommun presenterar:

Var tar Alfons slut? Är han bara sin kropp eller är han också de spår han lämnar? Alfons funderar på sitt alldeles egna och finurliga sätt och hans tankar hittar inget slut.

En alldeles underbar liten föreställning med alla barns favorit – Alfons Åberg. Föreställningen hade premiär i december 2010 på Boulevardteatern i Stockholm och fick lysande recensioner. Vi förstärker och förstorar föreställningen och gör den redo att möta sommarpubliken i folkparkerna.

Två skådespelare på scen och regi av Ika Nord, känd från barnprogrammen Ika i rutan och Ikas tv-kalas och som katten Findus i Tomtemaskinen. I rollen som Alfons ser vi Roger Westberg och i övriga roller (Alfons pappa bl a) Gustav Lundkvist.

Efter en bok av Gunilla Bergström.
Regi: Ika Nord
Musik: David Tallroth
Signaturmelodi: Georg Riedel
Scenograf/kostymör: Benita Bergfeldt-Löfgren

Köp biljett till Alfons Åberg – Hur långt når Alfons ?