12 oktober

Drill & Drull och den magiska trollflöjten

  • Datum: torsdag 12 oktober, 2006
  • Inträde: 09:30:00
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Huskvarna Folkets Park med stöd av Kultur Jönköpings kommun presenterar: Drill & Drull och den magiska trollflöjten Torsdagen den 12 oktober kl 09:30 Entré: 30 kr, vuxna fri entré. Ring och boka på tel: 036-13 02 89 el. 036-14 26 91. En spännande barnmusikal från 3 år. Fame Factory-stjärnor blir busiga troll. Nu åker Fame…

Huskvarna Folkets Park med stöd av Kultur Jönköpings kommun presenterar:

Drill & Drull och den magiska trollflöjten

Torsdagen den 12 oktober kl 09:30
Entré: 30 kr, vuxna fri entré.
Ring och boka på tel: 036-13 02 89 el. 036-14 26 91.

En spännande barnmusikal från 3 år.

Fame Factory-stjärnor blir busiga troll. Nu åker Fame Factory-stjärnorna Johan Östberg och Emil Sigfridsson på turné i Folkets Hus och folkparker med barnmusikalen Drill och Drull och den magiska trollflöjten.
Föreställningen är en varm och kärleksfull historia, där publiken får lära känna det trötta trollet Drull och det betydligt piggare trollet Drill.

Drill och Drull bor i Mosebackesdalen och busar och sjunger. Allt är frid och fröjd tills den elaka Ville Varg dyker upp och stjäl trollflöjten. Varför gör han så, är inte alla snälla? Barnen får följa med på jakten efter den förtrollade flöjten, de får hjälpa Drill att få igång trötta Drull genom att sjunga och de får fundera på vad som är viktigt här i livet – vänskap eller kanske rikedom?

Den som tittar lite extra noga på trollet Drull och Ville Varg kan känna igen vissa drag från Johan Östberg och Emil Sigfridsson, båda kända från Fame Factory. Trollet Drill heter egentligen Helena Rask och är känd som showartist. I vår är både Johan och Emil aktuella med varsin ny skiva, men trots framträdanden i teve och på flera scener är det första gången de genomför en folkparksturné.

– Det här ska bli riktigt kul. Nu vet man inte riktigt vad som väntar en dag för dag, på Intiman visste man alltid hur många biljetter man sålt. Men jag har alltid hört så gott om folkparkerna, säger Johan Östberg.