28 oktober

DIA PSALMA + support

  • Datum: fredag 28 oktober, 2011
  • Inträde: 195 kr + serviceavgift (klicka på länken nedan för biljettköp)
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Entrén öppnar 19:30. Konserterna är i Teaterladan (inomhus). 20:00 – Trash Amigos 21:00 – Snakestorm 22:00 – Dia Psalma DJ’s i baren i Rotundan – Bröderna Kaos Ingen åldersgräns på konserterna. (18 år i baren) Biljetter finns även att köpa i entrén för 250 kr. Sista chansen att se ett klassiskt svenskt band på sin…

Entrén öppnar 19:30.
Konserterna är i Teaterladan (inomhus).
20:00 – Trash Amigos
21:00 – Snakestorm
22:00 – Dia Psalma
DJ’s i baren i Rotundan – Bröderna Kaos
Ingen åldersgräns på konserterna. (18 år i baren)

Biljetter finns även att köpa i entrén för 250 kr.

Sista chansen att se ett klassiskt svenskt band på sin avskedsturné!

Bildade ur askan av Strebers i början av 90-talet nådde de snabbt ofantliga framgångar med debutalbumet ”Gryningstid”. Plattan har till dags dato sålt över 100 000 exemplar. Svenska punkklassiker såsom ”Balladen om lilla Elsa”, ”Tro rätt tro fel”, ”Hon får” var en del av framgången som fick Dia Psalma upp på de stora scenerna i Sverige.

Bandet har nu tagit beslutet om en allra sista turné. Tillsammans kommer de spela ”Gryningstid” i sin helhet tillsammans med några av de allra mest bekanta klassikerna. Turnén som avslutas i höst kommer att avrunda Dia Psalma för all framtid.

– Efter nästan 20 år som band känner vi att det är dags att lämna plats för andra och har kommit till en punkt där vi känner att vi kommer gigga 2011 med glädje och stor entusiasm, men efter det så kilar vi vidare med andra upptåg och projekt. Vi kommer spela hela Gryningstid från 1994 i oklippt version under dessa gig, och därmed runda av med det som gjorde att vi haft chansen att få lira riktigt jävla bra musik för er. Tackar ödmjukast för att ni stått ut med oss. Vi ses på finalen!

Köp biljett till DIA PSALMA + support

Dia Psalma har valt att ta med sig Snakestorm och Trash Amigos som support.
http://www.myspace.com/snakestorm
http://sv-se.facebook.com/trashamigos

Biljetter finns även hos Carlings city + A6, Jönköping

Ingen åldersgräns (18 år i puben)