19 mars

Crucified Barbara + Hellfueled + SIXSIN

  • Datum: fredag 19 mars, 2010
  • Tid: 20:00:00
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Folkets Park i Huskvarna är ingen nyhet för hårdrockstjejerna i Crucified Barbara, de var här redan 2005 och då som nu spelar dom tillsammans med Huskvarnas hårdaste Hellfueled. 2009 släppte tjejerna ”Til’ death do us party” och i år chockade dom schlagerpubliken med sin blandning av trash/sleaze metal och hårda rock på Melodifestivalen i SVT….

Folkets Park i Huskvarna är ingen nyhet för hårdrockstjejerna i Crucified Barbara, de var här redan 2005 och då som nu spelar dom tillsammans med Huskvarnas hårdaste Hellfueled. 2009 släppte tjejerna ”Til’ death do us party” och i år chockade dom schlagerpubliken med sin blandning av trash/sleaze metal och hårda rock på Melodifestivalen i SVT.
Hemmasönerna i Hellfueled har nyutgivna ”Emisson of sins” med fina recensioner i bagaget och brukas likna vid en modern version av Black Sabbath. Dessutom var de båda banden nominerade i Swedish Metal Awards 2010, Crucified Barbara i kategori Glam/Sleaze och Hellfueled i kategorin Hårdrock.
SIXSIN:
Medlemmarna i SIXSIN träffades på Per Brahe gymnasiet i Jönköping och startade bandet hösten 2008. Deras influenser är bl a Pantera, Skid Row och Black Label Society. Dom har redan hunnit spela in två EP, deras andra ”Anarchy” spelades in med Martin Sweet och Eric Young (Crashdiet). Det här är garanterat ett band du kommer få höra talas mycket om i framtiden!
Videon ser du här: http://www.youtube.com/watch?v=ivXbCEvZ4XA

Teaterladan fredag 19 mars kl 20:00.
DJ’s i puben.
SIXSIN: 20:30
HELLFUELED: 21:30
CRUCIFIED BARBARA: 23:00
Biljetter, 195 kr: http://www1.ticnet.se/PriceTable?eventId=GOT14972HFP03191 Carlings city + A6, Programbolaget, Turistbyrån, Biblioteken Huskvarna och Jönköping. Ingen åldersgräns. 18 år i puben.

Biljetter finns även att köpa i entrén (220 kr)

http://www.myspace.com/crucifiedbarbara
http://www.myspace.com/hellfueled