16 juni

Cirkus Cirkörs Cirkusskola 16-19 Juni

  • Datum: måndag 16 juni, 2008
  • Inträde: 9:30 - 12:00 eller 13:00 - 15:30
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Cirkus Cirkörs populära cirkuskurs är tillbaka. De senaste åren har vi haft helt fullbokat. Cirkus Cirkör är Sveriges största och mest etablerade nycirkuskompani, känt både för sina nyskapande föreställningar och för den omfattande pedagogiska verksamheten, främst för barn och unga. I Cirkus Cirkörs cirkusskola handlar det om att våga mer än man vågar, om att…

Cirkus Cirkörs populära cirkuskurs är tillbaka. De senaste åren har vi haft helt fullbokat.
Cirkus Cirkör är Sveriges största och mest etablerade nycirkuskompani, känt både för sina nyskapande föreställningar och för den omfattande pedagogiska verksamheten, främst för barn och unga.

I Cirkus Cirkörs cirkusskola handlar det om att våga mer än man vågar, om att upptäcka nya sidor hos sig själv och om att ha roligt.
Många barn och unga drömmer om att ex.vis gå på lina eller jonglera. Många som har testat vill lära sig mer. Därför erbjuder vi både grundkurser för nybörjare och fortsättningskurser för de som vill komma vidare. Kurserna riktar sig framför allt till barn (måste ha fyllt minst 7 år) och unga men även vuxna är välkomna. Deltagarna delas in efter ålder och efter nivå nybörjar- eller fortsättningskurs.

Kurserna avslutas med en uppvisning på torsdagkvällen för kompisar och familj (fri entré).
Träningskläder (mjuka kläder), gymnastik- eller träningsskor och en vattenflaska är det enda man behöver ha med sig. En liten fika ingår i priset varje dag.

Anmäl dig genom att maila: parken@huskvarna.folketspark.com
Ange: Namn, ålder, tel och adress och om det är nybörjar eller fortsättningskurs (för att gå fortsättningskursen krävs att du varit med ett år tidigare). Ange även önskemål om för- eller eftermiddagsgrupp (obs! vi kan inte garantera om du får för- eller eftermiddag). Vi återkommer med svar om ni fått plats inom ett par vardagar.

Ring oss gärna om det är något ni undrar:
036-13 02 89.