18 juni

Cirkus Cirkörs Cirkusskola 15 – 18 juni

  • Datum: torsdag 18 juni, 2009
  • Inträde: 9:30 - 12:00, 13:00 - 15:30
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Anmäl dig nu till årets Cirkusskola med Cirkus Cirkör. Maila oss ditt namn, adress, ålder (minst 7 år – Viktigt!), mobilnr och önskemål om för- eller eftermiddagsgrupp, ange även nybörjar- eller fortsättningskurs. En veckas kurs kostar 275 kr, inkl enkel fika dagligen. För alla barn och unga med cirkusdrömmar är Cirkus Cirkörs kurser ett måste….

Anmäl dig nu till årets Cirkusskola med Cirkus Cirkör. Maila oss ditt namn, adress, ålder (minst 7 år – Viktigt!), mobilnr och önskemål om för- eller eftermiddagsgrupp, ange även nybörjar- eller fortsättningskurs. En veckas kurs kostar 275 kr, inkl enkel fika dagligen.

För alla barn och unga med cirkusdrömmar är Cirkus Cirkörs kurser ett måste. Här får man bland annat prova på att gå på lina, jonglera och bygga kropspyramider. Kurserna riktar sig framförallt till barn och unga men även vuxna är välkomna. Deltagarna delas in efter ålder och nivå och kurserna avslutas med en uppvisning för kompisar och familj.

Nybörjarkurs
I nybörjarkursen får deltagarna chans att prova på fl era olika cirkusdiscipliner såsom lina, jonglering, akrobatik och luftakrobatik.
Genom cirkuskonsterna tränar man även mycket av det som är viktigt att ha med sig i livet, exempelvis krävs samarbete, tillit, mod, koncentration, koordination och balans för samtliga cirkusdiscipliner.

I Cirkus Cirkörs cirkusskola handlar det om att våga mer än man tror att man vågar, att upptäcka nya sidor hos sig själv och framförallt att ha riktigt, riktigt roligt!

Fortsättningskurs
I fortsättningskursen får den som tidigare gått cirkusskola för nybörjare chans att utveckla sina färdigheter och lära sig mer konster i varje cirkusdisciplin. Kursen anpassas efter deltagarnas olika nivåer och önskemål. För att anmäla sig till fortsättningsgruppen krävs att man har cirkusvana och har genomfört minst en veckas nybörjarkurs.

Cirkus Cirkör är Sveriges största nycirkuskompani, känt både för sina nyskapande föreställningar och för den omfattande pedagogiska verksamheten. Kittlande action, halsbrytande humor, konst och pedagogik är några av kännetecknen för Cirkus Cirkör som turnerar både i Sverige och i världen.

Avslutning, fri entré för alla, kl 18:30 den 18 juni.