29 oktober

Carl-Einar Häckner

  • Datum: onsdag 29 oktober, 2003
  • Tid: 19.30
  • Inträde: 220,00 kr
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Huskvarna Folkets Park i samarbete med Ema Telstar och Motor presenterar en nysömmad helylleaftonskväll med Carl-Einar Häckner ensam på scen. Trollkarlen och vaudevilleartisten Carl-Einar Häckner åker på turné med premiär på Magiska Teatern i Vretstorp. Föreställningen blir en nysömmad helylleaftonskväll med Carl-Einar Häckner ensam på scen. Om själva förställningen säger han ”Den här föreställningen liknar…

Huskvarna Folkets Park i samarbete med Ema Telstar och Motor presenterar en nysömmad helylleaftonskväll med Carl-Einar Häckner ensam på scen.

Trollkarlen och vaudevilleartisten Carl-Einar Häckner åker på turné med premiär på Magiska Teatern i Vretstorp. Föreställningen blir en nysömmad helylleaftonskväll med Carl-Einar Häckner ensam på scen.
Om själva förställningen säger han ”Den här föreställningen liknar inte det jag gjort tidigare då den för tillfället saknar namn. Den kunde heta GAGS men den kan också heta NATTAMAT men det vore missvisande eftersom det är inte sant. Den kanske heter Der ALTE SCHWEDE. Eller bara Slätstruket, Påstruken eller Nystrucken. Eller CHEDDAR en lagrad föreställning med hål.”

Föreställningen med Carl-Einar Häckner är en och en halv timme lång inkl. paus.

(källa: ema.se)