06 maj

Barnens Festivaldag 2018

  • Datum: söndag 6 maj, 2018
  • Tid: 14 - 17
  • Inträde: 100 kr (vi tar kontanter, swish & kort i entrén. Tänk på att kort tar längst tid = längre köer!)
  • Åldersgräns: Vuxna och barn som fyllt 3 år betalar. (barn under 3 år fri entré)
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Samir & Viktor, Bröderna Lindgren m fl.

Entrén öppnar: 14:00

Utomhusscenen:
Bröderna Lindgren: 14:30
Friskis & Svettis Jympass: 15:20 ca
Samir & Viktor: 15:30 ca

Vi rekommenderar starkt att köpa biljett på förköp för snabbast entré och att komma i god tid!

Artistuppträdanden, hoppborgar, ingår i entrépriset.
Biljetter: 100 kr/st, vuxna och barn som fyllt 3 år betalar.

Vi tar swish & kontanter i fiskdamm, lyckokasse & ponnyridning (Ölmstad Rid & Körsällskap, ÖRKS har 4 ponny på plats, 30kr/ridn, alla pengar till deras verksamhet. Extra stort tack till ÖRKS som ställde upp med kort varsel när annan förening fick förhinder).
I chokladhjulet endast kontanter.
Det finns fika, frallor, kakor, bullar, godis, glass, korv m bröd, etc till försäljning (Rest. Stockmakaren – kontanter & kort)
Popcorn & dryck, egen station, endast swish & kontanter, obs!

Viktig information – parkering och entréer!

Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om hela Folkets Park, även parkeringarna vid Sandagymnasiet (på motsatt sida av huvudentrén), får användas fritt på söndag.

Två entréer, för alla som redan har biljett
Du som redan har en biljett när du kommer, kan gå in i två entréer; huvudentrén och entrén vid kiosken/järnvägsstationen. Lämna din biljett, din utskrivna biljett eller visa upp qr-koden i mobiltelefonen. Hjälp oss gärna med att förbereda detta Innan du är vid entrén, allt för att minska köerna. Tack!

Köper du biljett på plats, måste du gå till huvudentrén (mitt emot Sandagymnasiet). Vi tar kontanter, swish eller kort i entrén. Tänk på att kort är det som tar längst tid att hantera, dvs det som skapar köer. Betalar du med swish, förbered dig gärna innan entrén, vårt swishnr: 123 576 07 64, skicka över pengarna först när du visar mobilen för personalen och står i entréluckan.
Om ni saknar biljett för någon i sällskapet Måste ni gå in i huvudentrén – det är endast där det säljs biljetter, den andra entrén är Endast för dig som redan har en biljett, för att det ska gå så snabbt som möjligt.

Varmt välkomna!

Bröderna Lindgren:

Rockkonsert för barn och vuxna
Bandet som älskas av alla mellan 4 och 94 är tillbaka med en sprillans ny show. Med gäster som Patrik Arve, Anja Bigrell och Britta Persson tar Bröderna Lindgren med oss på upptäcksfärd. Vad vi kommer att leta efter? Pirr i magen, tår i ögat, frihetskänsla, gemenskap – sådana saker.

Tänk er Beatles fast med texter från barns vardag. På svenska. Och att dom på scenen har snygga dräkter. Och mammor som gör jättebra böcker. Ungefär så är Bröderna Lindgren. Publiken brukar vara ganska lik en vanlig Beatlespublik – rätt högljudd. I höst släppte Bröderna Lindgren sitt fjärde album, med låtar som Blixten, Stenåldern, Rösta på mig och Mexico.

Friheten är en rockkonsert. Spänn fast blöjorna och stig ombord. Nu lyfter vi!