13 maj

Barnens Festival Dag 2007

  • Datum: söndag 13 maj, 2007
  • Tid: 14 - 17
  • Inträde: 60 kr. Barn under 3 år fri entré.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

TOBBE TROLLKARL – Grattis till finalplatsen i Let´s Dance! Tobbe är en av Sveriges i särklass mest bokade barn & familjeunderhållare. Efter många år i TV4:s barnprogram och över 200 000 sålda ex av ”Tobbes Trollerilåda” så är Tobbe en Joe Labero för dom små! Showen är en galen föreställning, långt från gamla gubbar med…

TOBBE TROLLKARL – Grattis till finalplatsen i Let´s Dance!
Tobbe är en av Sveriges i särklass mest bokade barn & familjeunderhållare. Efter många år i TV4:s barnprogram och över 200 000 sålda ex av ”Tobbes Trollerilåda” så är Tobbe en Joe Labero för dom små! Showen är en galen föreställning, långt från gamla gubbar med höga hattar, det här är underhållning för hela familjen i 180 km/h! Högt tempo, galen humor och mycket musik är ledorden och dom vuxna får skratta lika mycket som dom små.

AMY DIAMOND – Det var många som blev utan biljett när Amy gjorde sin utsålda succéspelning hos oss i december. Nu får alla chansen att uppleva en av Sveriges största artister, live på hemmaplan igen, denna gången på stora utomhusscenen.

FILIOKUS FREDRIK – allas vår älskling, trollkarlen, skuggfigursexperten och buktalaren Fredrik är tillbaka med en ny föreställning ”Hurra för Sverige!”, en hyllning till vårt land och vår natur. Skön musik, fantastiska tricks och en haj och älg i högform. Publikmedverkan är en stor del av Filiokus Fredriks shower, där barnen alltid får en stor plats i föreställningen.

Entré: 60 kr/pers. Barn under 3 år fri entré.
Biljetter finns att köpa hos: Carlings, Östra Storgatan 28, Jönköping – eller i entrén.
I biljettpriset ingår alla aktiviteter och uppträdanden:
Hoppborgar, Pysselhörna, Anisktsmålning, Knattedisco, Målarverkstad, Teateruppvisning av Sanda Barn o Fritid, etc…

Filiokus Fredrik: 14:30
Tobbe Trollkarl: 15:30
Amy Diamond: 16:30

ABF – bjuder på ballonger till alla barn.
GB Glace – bjuder på Gratis Glass till de 1500 första barnen.
Bubs Godis – bjuder på Gratis Godispåse till de 1500 första barnen.

Ett stort tack till våra sponsorer:

Kommunal, Rydheims Tryckeri ab – Taberg Media Group, Företags Catering, ABF, Åbro, Friskis & Svettis, Gb Glace och Bubs Godis.

Varmt välkomna till en underhållande dag för hela familjen!