25 september

Babian, Knivderby, Klassresan

  • Datum: fredag 25 september, 2009
  • Tid: Entrén öppnar 18:00
  • Inträde: 50 kr - inget förköp.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Babian är utan tvekan sveriges bästa aprockare . Deras energiska och helt galna liveframträdanden har snabbt blivit deras signum. I början av året släppte de sin första fullängdare ”Fullproppad, listtoppad, livrädd & uppstoppad!”, med sin energi, komiska och träffande texter är den ett måste i skivhyllan (eller på spotify) när hösten närmar sig, men vad…

Babian är utan tvekan sveriges bästa aprockare . Deras energiska och helt galna liveframträdanden har snabbt blivit deras signum. I början av året släppte de sin första fullängdare ”Fullproppad, listtoppad, livrädd & uppstoppad!”, med sin energi, komiska och träffande texter är den ett måste i skivhyllan (eller på spotify) när hösten närmar sig, men vad är det mot att se dom live! Succé på Popadelica i våras och ett antal festivalspelningar senare är dom tillbaka i Huskvarna – nu i den mysiga Rotundan.

http://www.myspace.com/babiansweden

Knivderby är absolut dom hårdaste katterna stan. Så hårda att dom väljer sina spelningar med omsorg. Detta blir deras första officiella spelning på hemmaplan, våga inte missa!

http://www.myspace.com/knivderby

Klassresan- Klassresan har precis släppt debutskivan ”Lugn och Ro”. Vardagsromantiskt och ärligt. Pop på svenska. Punkigt och hjärtsmärtande.

http://www.myspace.com/klassresan

Apbilligt: 50 kr – inget förköp.
Ingen åldersgräns. 18 år i puben.

Konserterna är inomhus i Rotundan, där även puben är den här kvällen.