10 juni

alternativ1 – fetaste avslutningsfesten 20-04

  • Datum: fredag 10 juni, 2011
  • Tid: 20-04-01
  • Inträde: 99 kr på förköp. 149 kr i entrén
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Arrangör: Epic Events Efter många förfrågningar och önskemål så är Epic Events stolta över att presentera 2011:s fetaste avslutningsfest. Festen där vi tillsammans firar att det efterlängtade sommarlovet äntligen kommer. Epic Events presenterar: ”alternativ1” – Fetaste avslutningsfesten 2011 – Plats: Huskvarna Folkets Park Tid: 20.00-04.00 10 Juni 2011 Deltagare: 1000 personer! Ålder: 17+ (eller född…

Arrangör: Epic Events

Efter många förfrågningar och önskemål så är Epic Events stolta över att presentera 2011:s fetaste avslutningsfest. Festen där vi tillsammans firar att det efterlängtade sommarlovet äntligen kommer.

Epic Events presenterar:
”alternativ1”
– Fetaste avslutningsfesten 2011 –

Plats: Huskvarna Folkets Park
Tid: 20.00-04.00 10 Juni 2011
Deltagare: 1000 personer!
Ålder: 17+ (eller född senast 1994)

Epic Events presenterar Jönköpings djupaste bas tillsammans med rena mellanregister och sköna diskanter. Detta kompletterar vi med en fantastiskt fin ljusshow med allt ifrån movingheads och lasrar till rökmaskiner och blinders!

DJs:

Duon har spelat på ARVIKA-festivalen, Spy Bar, Ace, Malmen, Bonden och är nu resident DJs på deras egen klubb PRIMAT i Stockholm. Epic Events presenterar med stolthet:

– NILOF –
__________________

Han har spelat på flertalet fester i Jönköping och etablerar sin DJ karriär med stormsteg. Idag väver han ihop allt från house, club och electro, till psytrance och dubstep i sjuka mixar.
Härmed presenterar vi även:

– Eric Petit –
___________________

Eric Petit ingår även i en otrolig duo tillsammans med DJ Leopold som under senaste året varit med och arrangerat flertalet otroligt lyckade fester. Duon spelar även på privata fester som går under klubbnamnet A Club-Work Orange. Vi är stolta att presentera:

– The LazyEyez –
___________________

Som gäst till årets warm-up står tidigare nämnda DJ Leopold och spelar fyllig bas som får rummet att skaka.

– DJ Leopold –
___________________

Så om du är sugen på att fira starten på sommarlovet med en RIKTIGT fet fest, då är du välkommen till alternativet som står först på våra listor den 10 Juni. Vi välkomnar dig ännu en gång till ”alternativ1”. Så sätt din status till ”kommer att delta”, bjud alla dina kompisar och se till att köpa biljetter så snabbt som möjligt för den 10 Juni gäller det!

Biljetter:

Förköpsbiljetter kommer finnas att köpa på Café Adelante för 99 riksdaler, från och med den 23:e maj. http://www.cafekartan.se/0148823/images/

Det kommer även att finnas biljetter att köpa på plats och dessa kommer kosta 149 riksdaler.

GLÖM INTE!
Bjuder du alla du känner och publicerar att du gjort detta, i eventets logg, så är du med och tävlar om biljetter till dig själv och 4 av dina kompisar! http://www.facebook.com/event.php?eid=177177072329976

Till sist, VARMT VÄLKOMMEN den 10 Juni!!!

PEPPA SOMMARLOVET!!!

Eventet är drogfritt.

Arrangörens hemsida: http://www.epicevents.se/