05 augusti

186 år tillsammans! Siw Malmkvist & Ann-Louise Hanson.

Fåtal biljetter kvar
  • Datum: söndag 5 augusti, 2018
  • Tid: 17:00
  • Inträde: 295 kr + serviceavgift 30 kr. Det finns även biljetter att köpa i entrén för 350 kr.
  • Scen: Teaterladan (inomhus). Onumrerade sittplatser.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Tillbaka till Folkparkerna där allting började!

Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson,två giganter inom svensk showbiz ger sig ut på turné –

186 år tillsammans – tillbaka till folkparkerna där allting började.

Båda har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen.

186 år tillsammans – tillbaka till folkparkerna där allting började med Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson. Det kommer att bli folkparksmagi, säger Calle Nathanson, vd Folkets Hus och Parker.

Titeln 186 år tillsammans kom till när de tre vännerna Siw, Ann-Louise och Lill-Babs planerade att stå på scenen tillsammans. Tyvärr blev det inte så. Och titeln stämde fortfarande när folkkära Towa Carson kom ombord. Towa måste nu dessvärre kliva av på grund av sjukdom i familjen.

Fast vi låter titeln står kvar! Lill-Babs finns med oss i anden på denna turné. Siw och Ann-Louise kommer med turnén hylla sin bortgångna vän och försöka att sprida den värme och kärlek så som de brukar göra tillsammans. Publiken kan se fram emot en show fylld med anekdoter, humor och hits, som till exempel ”Flickor bak i bilen, Jag hade en gång en båt och Mamma är lik sin mamma”.

ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr.

Vi inledde våra artistkarriärer i folkparkerna, det var fantast iskt att uppträda och möta publiken där. Och nu ska det bli jättekul att ge sig ut på folkparksturné igen tillsammans med Ann-Louise, säger Siw Malmkvist.

Föreställningen håller på ca 2 timmar och 20 minuter, inkl paus. Det finns fika, mat & dryck att köpa i Rotundan (byggnaden bredvid) under pausen. Kaffe, läsk, öl, cider & vin + fika & enklare förtäring.

 

 

HOTELLPAKET

Finfint hotellpaket i samarbete med Best Western Plus John Bauer Hotel / Ester Kök & Bar, boka nu, hotell + biljett, klicka här