TJUVJAKT

  • Datum: fredag 27 oktober
  • Tid: 19:30
  • Inträde: Förköp: 250 kr/st + serviceavgift. Begränsat antal. (finns det biljetter kvar kostar dom 300 kr i entrén)
  • Åldersgräns: Ingen åldersgräns. 18 år i baren.
  • Köp biljett

Efter succén med albumet ”Välkommen till Mångata” har hiphop-kollektivet Tjuvjakt under 2016 bemötts av en allt större och bredare publik på festivaler och klubbar runt om i landet.

Tjuvjakt lever inte upp till klichébilderna. Deras hiphop karakteriseras av charm, påhittighet och en livsbejakande mentalitet: en vilja att vara konstruktiv och uppmuntra det som är bra, snarare än dissa det som är dåligt. Detta, i kombination med sköna beats och en allestädes närvarande humor, gör dem till en frisk fläkt i svenskt musikliv.

Med över 60 miljoner streams på Spotify och över 50 spelningar under 2016 har Tjuvjakt idag vuxit till en av Sveriges största hiphopakter.

Tjuvjakt’s singel ”Tårarna i halsen” är en av sommarens stora hits.
Med singeln “Tårarna i halsen” vill vi fånga känslan av att vara ung och olyckligt kär, eller att helt enkelt inte veta hur man ska förhålla sig till sina känslor. Vi ville göra något annorlunda genom att beskriva temat på ett så ärligt sätt som möjligt. “Vem sa att killar inte gråter?” som refrängen lyder, är ett tydligt exempel på budskapet: Det är okej att visa sig svag.

Dela: